Dan zdravlja u petak 19. jula

Dan zdravlja u petak 19. jula

U VIVO SP u petak 19. jula organizovaćemo celodnevnu akciju Dan zdravlja, kojom ćemo se potrduditi da preventivnim pregledima i savetima pomognemo našim posetiocima da budu što zdraviji i puni snage i elana. U nastavku pogledajte program, spisak izlagača i detaljnu satnicu.

 

Program i izlagači:

1.WELNESS BY ORIFLAME 

AKTIVNOSTI: Promocija zdravog života i Wellness By Oriflame zdravih proizvoda (čokoladice ,šejkovi, suplementi), besplatna analiza telesnog sastava i metaboličkog stanja organizma  TANYTA ANALIZATOROM, podela besplatnih vaučra za analizu kože, degustacija wellness čokoladica

2.POLIKLINIKA ANDREJ MEDICAL JAGODINA 

AKTIVNOSTI: 10 -12h merenje šećera u krvi, 16 -19h merenje krvnog pritiska, 19 -20h besplatne konsultacije sa ginekologom Dr Vesnom Kostić, 10% popusta na sve preglede zakazane Danima Zdravlja

3.PRIRODNO.NET

AKTIVNOSTI: Promocija Lifepharm proizvoda na bazi aktivacije matičnih ćelija za poboljšanja opšteg zdravlja, besplatne konsultacije vezano za zdrav život sa Dr Predragom Mišićem.

  1. PEDIJATRIJSKO- KARDIOLOŠKA ORDINACIJA ANAKOR KRAGUJEVAC

AKTIVNOSTI: Besplatna provera krvnog pritiska kod dece od 4 do 18 godina (posebno važno za decu sportiste)u periodu od 15 do 20 časova, promocija usluga, mogućnost zakazivanja pregleda kod načelnika službe kardiologije na Institutu za Majku i dete u Beogradu Prof. Dr. Jovana Košutića u ordinaciji Anakor u Kragujevcu.

  1. TESLAMEDIC KRAGUJEVAC

AKTIVNOSTI: Magnetna rezonanca i slice skener – podela fajera i kupona sa popustima, promocija usluga i konsultacije.

  1. KOMETIČKI CENTAR AESTETICA KRAGUJEVAC

AKTIVNOSTI: Promocija Phytomer tretmana, neinvanzivne metode podmladjivanja, biološkh tretmani lica …. podela promo materijala i vaučera sa popustima za biološki tretman hidratacije (odličan za pre i posle mora).

  1. KOREJSKE MASKE ZA NEGU LICA NA PODLOZI

AKTIVNOSTI: Promocija , konsultacije i nagradna igra od 18-19h u kojoj posetioci mogu dobiti besplatne maske