VIVO SP | Lokacija
Najveći tržni centar u Pomoravlju nalazi se u Jagodini
vivo, vivo shopping park, jagodina, trzni centar
15494
page-template-default,page,page-id-15494,qode-quick-links-1.0,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Lokacija VIVO shopping PARK-a

MAKRO LOKACIJA

 

Jagodina se nalazi u Pomoravskom okrugu, na Koridoru 10, 136 kilometara južno od Beograda i nacionalnog aerodroma i na 100 kilometara od Niša, južnog centra Srbije.

 

Pomoravski okrug čine grad Jagodina i pet opština: Despotovac, Paraćin, Rekovac, Svilajnac i Ćuprija. Ukupna površina Pomoravskog okruga iznosi 2.617 km2, i na ovoj teritoriji, prema poslednjem zvaničnom popisu stanovništva od 2011. godine živi 212.839 stanovnika, te prosečna gustina naseljenosti iznosi 81,36 st/km². Grad Jagodina graniči se sa sedam opština, a izuzetno je zanimljiva magistralna povezanost sa opštinama Ćuprija i Paraćin.

 

Grad Jagodina je turistički i industrijski centar Pomoravskog okruga, a i jedan od najbogatijih gradova, naročito zbog činjenice da oko 26.000 stanovnika Jagodine živi i radi u zemljama Zapadne Evrope. Jagodinu je u toku prošle godine posetilo preko 700.000 ljudi.

MIKRO LOKACIJA

 

U neposrednoj blizini VIVO shopping PARK-a nalaze se Aqua park, Zoo vrt, izletište i park “Đurđevo brdo”, Hala sportova, Muzej voštanih figura, stadion FK Jagodine, hotel Hill.

 

U toku je izgradnja VIVO living PARK-a, stambenog kompleksa koga čine 3 lamele u kojima će se nalaziti ukupno 77 stanova i koji će se nalazi odmah pored našeg parka.