Metro obuća

Kategorija
Obuća
Podaci o Brendu

Sajt: Metro obuća

Telefon: +381 62 88 19 670

 

O brendu: Ludih devedesetih, dok ulicama svetskih prestonica dominira grandž moda, a šetaju se cipele sa platformom, čuvene martinke i starke, rađa se ideja o obući koja bi osvojila srca zaljubljenika u cipele.

Te davne 1990. u srcu Bačke, u Vrbasu, otvorena je prva prodavnica Metro Obuće. I sami ludi za cipelama, odabrali smo najrazličitije modele, od jednostavnih do ekstravagantnih, jednobojnih i onih potpuno otkačenih i poželeli da ih učinimo dostupnim baš svima.

Zato danas imamo 82 prodavnice u Srbiji, a od nedavno smo prisutni i u Bosni, tj. u Bijeljini. Više od 100 fabrika širom sveta rade za naše potrebe, a vaše zadovoljstvo. Imamo cene koje će vam uvek zapasti za oko i cipele od kojih nećete moći da odvojite pogled. Brendove već znate: Lusso, Differente, Differente L, Elly Shoes, Hanson, Zen, Originals Rhapsody, Pandino, Rieker, Asics, Frozen, Minions.

A ako poželite da i u virtuelnom svetu koračamo zajedno, posetite nas na instagramu i facebooku: https://www.facebook.com/metroobuca/ Naša prednost je u tradiciji, kvalitetu i sigurnosti izbora.