Radno vreme

10h - 22h

Svakog dana
VIVO shopping PARK Logo
18. septembar 2022.

8. rođendan VIVO shopping PARK-a!

Vaša omiljena shopping destinacija ove godine slavi 8 godina najbolje ponude u Pomoravlju i nezaboravnih shopping iskustava! Povodom našeg rođendana pripremili smo za Vas neverovatne popuste svih naših brendova i veliku žurku koja počinje u 12 časova nastupom Leontine i hora Čarolija a nastavlja se u našoj Vivo Play igraonici! Dođite da zajedno proslavimo 8. rođendan VIVO shopping PARK-a!
16. jul od 16h do 19h

2. rođendan igraonice VIVO Play

U subotu, 16. jula u periodu od 16h do 19h slavimo naš drugi rođendan! Mališane očekuje rođendanska žurka iznenađenja. Oduvaće rođendansku svećicu i uživati u zabavnim igrama i posluženju. Družiće se i fotografisati sa animatorima u kostimima omiljenih junaka. Žurka će trajati od 16 do 19 časova. U navedenom periodu ulaz je slobodan za sve posetioce igraonice. Vidimo se!
3. jul od 17h

Kreativna radionica "Let, let, bubamaro"

U nedelju, 3. jula sa početkom od 17h očekuje vas kreativna radionica "Let, let, bubamaro". Otiskom svojih šaka prethodno obojenim temperom deca će napraviti krila bubamari i ukrasiti. Mesto dešavanja radionica: VIVO Play igraonica. Cena kreativnih radionice je 200 dinara. Novac ide u humanitarne svrhe. Humanitarna pomoć je namenjena našem kolegi iz VIVO CR Milošu Jovanoviću Ćiri.‍