Radno vreme

10h - 22h

Svakog dana
VIVO shopping PARK Logo
16. jul od 16h do 19h

2. rođendan igraonice VIVO Play

U subotu, 16. jula u periodu od 16h do 19h slavimo naš drugi rođendan! Mališane očekuje rođendanska žurka iznenađenja. Oduvaće rođendansku svećicu i uživati u zabavnim igrama i posluženju. Družiće se i fotografisati sa animatorima u kostimima omiljenih junaka. Žurka će trajati od 16 do 19 časova. U navedenom periodu ulaz je slobodan za sve posetioce igraonice. Vidimo se!
3. jul od 17h

Kreativna radionica "Let, let, bubamaro"

U nedelju, 3. jula sa početkom od 17h očekuje vas kreativna radionica "Let, let, bubamaro". Otiskom svojih šaka prethodno obojenim temperom deca će napraviti krila bubamari i ukrasiti. Mesto dešavanja radionica: VIVO Play igraonica. Cena kreativnih radionice je 200 dinara. Novac ide u humanitarne svrhe. Humanitarna pomoć je namenjena našem kolegi iz VIVO CR Milošu Jovanoviću Ćiri.‍
2. i 3. jul od 19h do 21h

VIVO Humanitarni bazar

U subotu i nedelju, 2. i 3. jula u periodu od 19h do 21h organizujemo Humanitarni bazar u cilju prikupljanja sredstava za našeg kolegu iz VIVO CR - Miloša Jovanovića Ćiru kao i za decu kojoj je potrebna naša pomoć. Sav prihod od prodaje rukotvorina, kolača i raznih drugih sitnica ide isključivo u humanitarne svrhe. Učešće u akciji su potvrdili VIVO CR , VIVO Play, udruženje "Slatki osmeh" a nadamo se da ćemo do trenutka održavanja imati još učesnika. Vidimo se u subotu i nedelju!