Radno vreme

10h - 22h

Svakog dana
VIVO shopping PARK Logo

Kuvar

OPIS POSLA:

Znanje pripreme i tehnologije svih poluproizvoda, gotovih proizvoda i jela na svojoj sekciji

Priprema i serviranje jela po utvrđenim standardima

Kontroliše kvalitet poluproizvoda, gotovih proizvodai količinu pripreme za radni dan ili potreban period na svojoj sekciji

Učestvuje u tekućem procesu posla u kuhinji

Popunjava potrebne ček liste i ostala utvrđena dokumenta

Proverava, kontroliše, pronalazi i nadređenom predlaže otklanjanje nedostataka radnih i tehnoloških procesa u kuhinji

Kontroliše kvalitet namirnica sa kojima radi

Odgovoran za ispravno stanje, pravilno korišćenje i funkcionisanje opreme na svojoj sekciji

Odgovoran za brojčano i ispravno stanje inventara na svojoj sekciji

Kontroliše higijenu unutrašnjosti opreme, radnih površina i inventara

Obaveštava šefa kuhinje, zamenika šefa kuhinje, glavnog kuvara, šefa smene i tehnologa o planiranim ili neplaniranim potrebnim servisnim / tehničkim dejstvima po unapred utvrđenim dokumentima i procedurama

POTREBNE KVALIFIKACIJE:

Minimum 2 godine radnog iskustva u radu u kuhinji restorana

Ozbiljnost i kreativnost u radu, izražena želja za stalnim edukovanjem i usavršavanjem kroz rad

Spremnost na rad u dinamičnom okruženju u smenama i vikendima