Znanje pripreme i tehnologije svih poluproizvoda, gotovih proizvoda i jela na svojoj sekciji
Priprema i serviranje jela po utvrđenim standardima
Kontroliše kvalitet poluproizvoda, gotovih proizvodai količinu pripreme za radni dan ili potreban period na svojoj sekciji
Učestvuje u tekućem procesu posla u kuhinji
Popunjava potrebne ček liste i ostala utvrđena dokumenta
Proverava, kontroliše, pronalazi i nadređenom predlaže otklanjanje nedostataka radnih i tehnoloških procesa u kuhinji
Kontroliše kvalitet namirnica sa kojima radi
Odgovoran za ispravno stanje, pravilno korišćenje i funkcionisanje opreme na svojoj sekciji
Odgovoran za brojčano i ispravno stanje inventara na svojoj sekciji
Kontroliše higijenu unutrašnjosti opreme, radnih površina i inventara
Obaveštava šefa kuhinje, zamenika šefa kuhinje, glavnog kuvara, šefa smene i tehnologa o planiranim ili neplaniranim potrebnim servisnim / tehničkim dejstvima po unapred utvrđenim dokumentima i procedurama
Minimum 2 godine radnog iskustva u radu u kuhinji restorana
Ozbiljnost i kreativnost u radu, izražena želja za stalnim edukovanjem i usavršavanjem kroz rad
Spremnost na rad u dinamičnom okruženju u smenama i vikendima