Balkan Bet

Kategorija
Razno
Podaci o Brendu

Sajt: Balkan Bet

Telefon: +381 11 31 30 605

 

O brendu: Kompanija Balkan Bet je osnovana 2000. godine i ime je dobila po lokaciji prvootvorenog uplatnog mesta u hotelu Balkan.

Danas, posedujemo preko 115 poslovnica širom Srbije sa ukupno preko 900 zaposlenih.

U okviru osnovne delatnosti, naša kompanija poseduje sopstvenu produkciju i ponudu veoma dobrih kvota za klađenje na najrazličitije sportske i druge događaje – sa oko 14.000 kvota na više od 500 događaja dnevno. Pored toga, u svakom trenutku je u ponudi i više od 350 standardnih igara na fudbalske utakmice i više od 400 specijalnih igara na ostale sportove. U ponudi se redovno nalaze fudbal, košarka, tenis, hokej, odbojka, rukomet, ragbi, bejzbol, futsal, mototrke, formula 1, zimski sportovi itd.

U našim objektima, pored više vrsta kladioničarskih igara, nudimo i igre na raznim kockarskim mašinama (elektronski rulet, poker i slot mašine i touchscreen mašine).

U cilju dodatnog pospešivanja ukupnog kvaliteta usluga, u svim lokalima rade i barovi koji posetiocima nude širok spektar napitaka po pristupačnim cenama i u veoma prijatnom ambijentu. Naime, cilj kompanije nije samo povećanje broja uplatnih mesta, već obezbeđivanje sveukupnog kvaliteta usluga, odnosno, kompletnog doživljaja pogađanja sportskih rezultata.

Takođe, pored toga što brinemo o svojim posetiocima, nudimo i saradnju sa vlasnicima lokala u vidu iznajmljivanja opreme.