Deichmann

Kategorija
Obuća
Tagovi
Obuća
Podaci o Brendu

Sajt: Deichmann

Telefon: +381 35 81 50 421

 

O brendu: Ženama je to već odavno poznato: Obuća je tačka na slovu “i” svakog dobrog izgleda. Bilo da se radi o stilu koji je u trendu ili o ležernoj varijanti – svaki modni nastup zahteva odgovarajući par obuće, i to ne samo po pitanju boja. Deichmann nudi veliki izbor modela i robnih marki za žene, muškarce, decu kao i iz oblasti sporta. Naši “izviđači” trendova pažljivo prate tragove novih trendova širom sveta. Oni stalno prate modna dešavanja, posećujući modne sajmove bacaju pogled u buduća zbivanja, osmatraju trendove i strujanja po svetskim metropolama i otkrivaju koji su modeli trenutno najtraženiji

Krati intervali kupovine i kontinuirano osvežavanje kolekcija omogućavaju brzu reakciju na modna dešavanja i strujanja. Naše prodavnice na taj način veoma brzo dobijaju najaktuelnije modele. Mi raspolažemo modelima obuće za svaku priliku i bilo kakvog modnog zahteva – bilo da je u pitanju model za poslovne ljude, kao npr. “Brouge” robne marke “Borelli” ili glamurozne salonke za žurke robne marke “Catwalk”, klasične čizme robne marke “5th Avenue” ili simpatične dečje sandalice marke “Elefanten”. Sve je moguće naći u preko 1.200 filijala po veoma dostupnim cenama – na taj način vršimo demokratizaciju aktuelne mode.

Naš cilj nije samo prodaja obuće po povoljnim cenama, već i želja da našim kupcima pružimo dobre servisne usluge. Naše osoblje usavršavamo u sopstvenim centrima za obuku, proveravajući pri tom kvalitet naših servisnih usluga. Sa natprosečnom kvotom obučenosti obezbeđujemo stručnu i vodeću radnu snagu iz sopstvenih redova.