VIVO SP | VIP Menjačnica
Najveći tržni centar u Pomoravlju nalazi se u Jagodini
vivo, vivo shopping park, jagodina, trzni centar
15522
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15522,qode-quick-links-1.0,,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

VIP Menjačnica

Kategorija
Razno
Tagovi
menjačnica
Podaci o Brendu

Sajt: VIP Menjačnica

Telefon: +381 35 81 00 309

 

O brendu: Vip sistem d.o.o. je osnovan 1996 godine kao preduzeće za trgovinu na veliko i malo u Beogradu. 2001. godine proširuje svoju delatnost i među prvima postaje ovlašćeni menjač Narodne banke Srbije.

Ozbiljnim i pregalačkim radom, uvažavanjem klijenata, brzom i efikasnom uslugom, ulaganjem u infrastrukturu i ekspanzivnim razvojem, danas, posle 20 godina poslovanja, došli smo do poslovne mreže od 60 menjačnice na reprezentativnim lokacijama u Beogradu i svim većim gradovima u Srbiji, kao i na benzinskim stanicama kraj najfrekventnijih saobraćajnica u zemlji (18 menjačnica NIS i 19 menjačnica OMV). U mreži naših menjačnica klijentima pružamo i dodatne usluge – platni promet građana (prijem svih vrsta naloga za plaćanje građana u korist računa kod banaka – EDB, Infostan, telekom i sva druga plaćanja) i Western Union međunarodne novčane doznake.

Vrhunska usluga, profesionalizam, ljubaznost, diskrecija i pouzdanost, naši su maniri u poslovanju i odnosu sa našim klijentima.