Uskršnji program

Uskršnji program

Danas, 9. aprila, od 12 sati u VIVO shopping PARK-u smo imali bogat i sadržajan Uskršnji program za najmađe, a pomogle su nam animatorke, dve Maje, igraonice Supernova – Kids. Pred prepunom ljudi i dece, osunčanom baštom VIVO CR-a, na prelepo dekorisanoj bini, započeo je program- prvo Najlepše želje za Uskrs, jedna od animatorki čita Uskršnje stihove, a zatim su pozvani klinci da uz Uskršnju pesmu i ples obeleže ovaj najradosniji praznik. Program nastavlja školica sporta “Sportisimo” sa sloganom u Zdravom telu zdrav duh. Vežbalo se uz muziku i na bini i najmlađi pored bine.

Nakon toga je nastupio takmičarski deo Najlepše i Najtvrđe jaje! Klinci su strpljivo čekali u ogromnom broju, u grupi za Najtvrđe jaje, a samo malo dalje u grupi za Najlepše, željno isčekujući svoj red sa nadom za pobedom i nagradom. Bio je tu zavidan takmičarski duh. Trajalo je dugo, deca su se smenjivala, a na kraju je podeljeno 5 nagrada, naših sponzora Pertinija i Lagune.

Uskršnji program je upotpunila i dečija folklorna grupa KUD “Glogovac”, sa nastupom pevačkog dueta sestara Milić, dečaka Stefana Dugalića na fruli i kolom ”Igre iz Belice”. Ceo događaj je dobio i humanitarnu notu zbog postavaljenih humanitarnih štandova, “Sportisima”, kuće slatkih proizvoda “ Slatki osmeh” i štandom sa Ukrašenim jajima i čestitkama VIVO shopping PARK-a. Da bi događaj bio još potpuniji, a deca radosnija, doneli smo kuce i male zeke, sa kojima su se klinci sllikali i igrali se. Učestvovali su u svakom segmentu programa. Bio je ovo jedan ispunjen dan decom i lepim dečijim programom za Uskrs. Zahvaljujemo se svim učesnicima, izvođačima, donorima i posetiocima!